Wim Duijvestijn Totaaladvies B.V.
Advies & Diensten

Onze dienstverlening start bij een initiatief en stopt wanneer u tevreden bent! Bij vrijwel de gehele vastgoedcyclus kunnen wij u bijstaan. Aan- en verkoop van onroerend goed, maar ook projectontwikkeling, hierbij kunt u denken aan: initiatief, haalbaarheid, ontwikkeling, realisatie en exploitatie advies. En daarbij, de ruimte ervaring, brede kennis en het grote netwerk van Wim Duijvestijn Totaaladvies gaat verder. Wij staan u tevens graag bij als sparringpartner, mediator of bij het vinden van een financier.

Algemeen advies
Algemeen advies
Sparren, mediation
Onroerend goed advies
Onroerend goed advies
Aan- & verkoop
Financieel advies
Financieel advies
Financiering
Projectontwikkeling
Projectontwikkeling
Van initiatief tot oplevering
Ons streven is uw tevredenheid!

Een tevreden klant wenst een ieder, echter Wim Duijvestijn Totaaladvies gaat verder. Wij zijn er voor u: gemotiveerd, gedegen, creatief en vol overgave. Een tevreden klant, geeft ons voldoening en is de beste reclame. Daar kan geen advertentie tegenop.

 

Wij zijn per 1 maart 2021 eigenaar geworden van ons nieuwe bedrijf aan de Wateringseweg. Toen we hoorden dat dit bedrijf in de stille verkoop stond, hebben we gelijk Wim Duijvestijn Totaaladvies ingeschakeld. We hebben doorgepakt. Wim denkt praktisch en zorgt voor oplossingen. In al die jaren als in- en verkoopmakelaar is hij zeer bekend met zijn vak. Bij een vraag kregen we altijd een snelle reactie. Dit werkt goed zulke korte lijntjes. Ook de sloopvergunning, van de bedrijfsruimte, nam Wim op zich. Na aankoop van de Wateringseweg, wilden we ons bedrijf aan de Molenbroeklaan verkopen. Zonder enige twijfel wisten we dat Wim dat in goede banen kon leiden. En inderdaad al snel stond er een bord aan de weg waarop veel belangstelling kwam. De verkoop is als zeer prettig ervaren.

Samenvattend: wij kijken terug op een goede koop en verkoop. Wij bevelen Wim Duijvestijn Totaaladvies van harte aan.

- Kwekerij Kwintplant