Gegevens

Wim Duijvestijn

06-22 93 12 52

--------------------------------

Wim Duijvestijn klustotaal

info@wd-klustotaal.nl

--------------------------------

Wim Duijvestijn totaaladvies

info@wd-totaaladvies.nl

--------------------------------

KvK 509.33.884

BTW nr NL126.059.512.B02

 

 

Wim Duijvestijn

Onder de naam Wim Duijvestijn klustotaal begon Wim in 2010 zijn klusbedrijf, echter onbewust werd Wim, naast verbouwingen en renovaties, steeds vaker om raad gevraagd aangaande advies betreffende financiële aangelegenheden, aankoop en verkoop onroerend goed, afspraken tussen partijen vastleggen, mediation, enzovoorts. Deze (advies)werkzaamheden zijn nu ondergebracht onder Wim Duijvestijn totaaladvies. Nu kunt u mogelijk denken: is dit niet wat ruim zo’n breed werkterrein? Om hier antwoord op te geven is een stukje achtergrond van Wim wel op zijn plaats.

Wim is van 1990 tot het jaar 2000 zelfstandig kweker geweest. Daarna is Wim ruim tien jaar werkzaam geweest als agrarisch makelaar bij een van de destijds meest gerenommeerde makelaarskantoren in Gemeente Westland. Na de makelaardij heeft Wim van zijn hobby zijn werk gemaakt, door te gaan klussen. Echter, als gemeld, gaande weg kwamen er diverse adviesklussen op Wim zijn pad. Een goede mix van al deze werkzaamheden geeft een zéér afwisselde werkweek. Het met de handen werken geeft Wim ontspanning, het met zijn hoofd werken houdt Wim scherp. Bij al van deze werkzaamheden is Wim geen uitdaging te groot. Creativiteit is het motto van Wim, bij de ene klant is dit iets maken wat niemand heeft, of waar de klant zelf niet aan had gedacht. Hier loopt de filosofie al over in de tweede discipline van Wim. Een creatieve insteek in een advies, opent vaak vele deuren en maakt elkaar enthousiast.

Kortom het streven is om te komen tot het maximale resultaat. En of het nu gaat om een verbouwing, onderhandeling of een advies, het moet goed gebeuren, zodat u tevreden bent aangaande het behaalde resultaat.

Is uw interesse gewekt, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek!